Nyheter

Olycka i Voxtorp – förare omkom

Nyheter SOS rapporterade vid 16.41 om en trafikolycka i Voxtorp strax söder om Värnamo. Texten uppdaterad kl 21.00

Det ska vara en lastbil och en personbil som kolliderat där på 27:an. Personbilsföraren uppges vara allvarligt skadad.

I samband med räddningsarbetet har Trafikverket beslutat att stänga av vägen i båda riktningarna. Vägen beräknas öppnas klockan 19.00 i kväll.

Uppdaterad kl 21.00: Personbilsföraren, en man i 35-årsåldern hemmahörande i Värnamo, avled.

Taggar

Dela


13 reaktioner på Olycka i Voxtorp – förare omkom

Varma tankar o styrka till hans familj
som finns kvar. Så ledsen för den sorg
ni går igenom.
Många varma kramar.

Vilka är ”så kallade” flyktingar?? Vad i hela världen försöker du få fram med det?

Hur orkar ni ens försöka lägga skulden på flyktingpolitiken så fort det är något? Är det flyktingar som bestämmer vart pengarna ska gå? Är det flyktingarna som bestämmer hur andra människor ska köra?

Nu i veckan var det 74 år sen förintelsen. En ohygglig historia där många oskyldiga fick sätta livet till för att man letade efter syndabockar till problem som inte ens hade med dem att göra. Hur kan vissa inte ha lärt sig av det? Har vissa av er inte kommit längre i er utveckling?

Att du ens har mage att utnyttja en sån här tragisk händelse för att få fram dina trångsynta åsikter om andra medmänniskor gör väl dig till den sämre människan här? Det finns forum för att diskutera flyktingpolitik då sluta försöka få in den där det inte är relevant!

Haha, ja mitt svar var riktat mot Karl-Bertil och alla andra som måste slänga in flyktingarna som problemet till allt och ändå tror att de fortfarande har en poäng.

Bilisterna måste vara väldigt stressade eftersom dom inte kan hålla sig till den utsatta hastighetsskyltarna.Håller jag mina 90 km mellan Värnamo -Bor blir man oftast omkörd.Spelar inte någon roll var det är för hastighetsbestämmelser gäller även inne i stan Lagastigen är det 40 km.Men inte många bryr sig. Doris

Jag vet inte hur många livsfarliga omkörningar som jag har sett på sträckan Bor – Värnamo som skulle kunna ha slutat riktigt illa! Den omkörande bilen står oftast kvar vid rondellen på Bredasten när man kommer dit.
Det tar tid innan vi får en ny sträckning förbi Bor.
Skulle det vara omöjligt att stänga trafik för genomfartslastbilar så att de inte får köra in på 27:an vid rondellen Sjöatorp utan istället får köra rakt fram på 25:an till Ljungby norra och E4:an rakt upp till Värnamo!
Tänk så mycket trafik vi skulle bli utan i Bor och spara liv!

Det vore väl inte särskilt smart att köra dubbelt så långt. Nej bygg om 27an till motorväg så blir det bra. Gärna hela 27an från Sjöatorp till Borås.

Håller helt med. I mellandagarna låg dimman tät som Lutsen, och jag höll lagom hastighet för väglag, mörker och det faktum att jag körde i ”mjölk” och såg en- två reflexstolpar framför mig. Ändå var det bilar som körde om på helsträckat, dock sträckan Bor-Rydaholm.

En person har avlidit, men ja. att vägen öppnas är ju självklart viktigare för dig.
Bra jobbat, hoppas du är stolt.

Kommentarsfunktionen är stängd