Nyheter

Nytt padelcenter till Värnamo

Nyheter Filip Carlsson öppnar dörrarna till ett nytt padelcenter i Värnamo. Förhoppningen är att Värnamoborna kan inviga hallen innan sommaren 2021.

Filip Carlsson och Rasmus Olsson.

Anläggningen som kommer bestå av minst sex padelbanor ska byggas på Silkesvägen, ett stenkast ifrån City Gross. Tomten ägs av Nivika Fastigheter, som kommer  att uppföra lokalen.

– Jag tror på konceptet till fullo, det är helt rätt i tiden. Efterfrågan i bygden är fortsatt stor, vilket gör att det känns kul att kunna erbjuda Värnamoborna ytterligare möjlighet att boka padeltider i staden. Jag är supertaggad på att dra igång verksamheten och ser fram emot att träffa alla padelentusiaster, säger Filip Carlsson.

Under kommande vecka skickas bygghandlingar in till Värnamo kommun och parterna hoppas på positiva besked från kommunen. Anläggningen beräknas bli drygt 2 200 kvadratmeter stor.

– Läget för anläggningen känns väldigt bra och vi är glada att kunna välkomna Filip Carlsson som hyresgäst ihop med sin nya padelanläggning. Vi tror att sporten är här för att stanna och även vi på Nivika Fastigheter tycker att det är ett bra tillskott för Värnamo, säger Rasmus Olsson på Nivika Fastigheter.

Källa: Pressmeddelande från Dinner Gruppen AB

Taggar

5 reaktioner på Nytt padelcenter till Värnamo

Padelsporten ökar för fullt fortfarande i Sverige och detta är helt rätt i tiden dels för att frigöra vettiga speltider i Värnamo, dels för att öka konkurrensen då det är på tok för dyrt att spela padel just nu.

Som det ser ut just nu så kommer den nya hallen inte att göra någon större skillnad i Värnamo när den är i full drift och behovet av fler banor i Värnamo kommer att kvarstå.

Varför inte satsa på något nytt för Värnamo?
Något som har saknats, något som invånarna söker?
Vi har redan 2 paddelbanor. Behöver vi verkligen fler än de som redan finns? Nej, jag tror inte det.

Jag hoppas inte att kommunen godkänner detta bygge, men man är ju inte känd för att ta rätt beslut så det lär man ju säkert göra.

Vadå? Varför inte eftersom alla padelbanor är upptagna varje dag. Vill man inte spela klockan 21.00 och senare är det svårt med tider.

Men vad trött man blir. Vill du så gärna satsa på något ”nytt som invånarna söker”, Pontus – så gör det. Dessa ungar killar tror på padel och satsar således på detta! All heder åt dem.
Stort lycka till grabbar!

Kommentarsfunktionen är stängd