Nyheter

Nya skärpta restriktioner

Nyheter Idag vid regeringens pressinformation presenterades skärpta restriktioner för serveringsställen, butiker, gym och idrotten

Folkhälosmyndighetens får bemyndigande att införa ytterligare skärpta restriktioner av regeringen. 

Alla serveringsställen ska stänga 20.30 oavsett om alkohol säljs eller inte och träder i kraft på måndag. Ytterligare skärpning gällande gym, butiker, gallerior ska göras men meddelades inte under eftermiddagen hur maxantalet kommer att se ut. ”Butiker ansvarar för att se till att personer handlar en och en”, nämndes i pressinformationen.

Ytterligare skarpa avrådan till idrottsföreningar gällande cuper, läger och matcher. Johan Carlsson från Folkhälsomyndigheten ”Tävlingar får komma senare och enstaka matcher för barn och unga ska inte längre tillåtas”.

Taggar

2 reaktioner på Nya skärpta restriktioner

Tja 3,14, vi har blivit livegna, i grund och botten har invånarna i detta (och tyvärr likaså i de flesta andra länder också) blivit omyndigförklarade… 🙁

Riksdag och regering oavsett partifärg ger ju fotboja till hela svenska folket.
Vad sker i kulisserna?
Mycket pågår, som ingen får veta…
Då, det riktade ljuset äro flängt till pandemin.
Hur blir det sedan?
Tja, de får vi vanliga kanske veta sinom sin tid, när riksdag och regering har gjort sina kvid av svidhistorier och vi alla i Svea rike får betala för att de haft roligt.
Först killar det sen svider det, lär ju tingen säga om så bliver fallet…

Kommentarsfunktionen är stängd