Nyheter

Nya besked om plaståtervinning 

Nyheter Ule Miljö AB arbetar för att starta upp en plaståtervinningsanläggning i Bor.

Arkivfoto

Vi har tidigare berättat om företaget Ule Miljö AB, som har som avsikt att starta upp plaståtervinning i Trelleborgs gamla gummifabrik i Bor. Företaget hade tidigare ambitionen att montera och installera en återvinningsanläggning i månadsskiftet februari-mars 2021 och att under senvåren skall en producent av plastprodukter från Mellerud installera sin maskinutrustning i fastighetens huvudhall, med ambitionen att utnyttja Ule Miljö AB:s producerade råvara i sin tillverkningsprocess. Nu kommer företaget med nya besked i ärendet.

– På grund av coronatider ligger hela projektet just nu still. Vi har lite på gång med norrmännen, men ingenting är klart än. Vi har lite företag som vill komma hit och vårt mål är att bygga upp en arbetslina för att hacka sönder plasten. Vi tror att vi kan vara i gång i maj månad, säger en företrädare för Ule Miljö AB.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Nya besked om plaståtervinning 

Nu ska man inte misstro, brödraskapen i samfundet, de äro rävarna.
De sliter ett hårt stycke på samfundet, kommunandelar.
Det vill säga: någon annan betalar deras resa.
Så ska man ju akta sig för såna svindlare med, men si alla har inte gjort det, och i kommunala medel eller inom sfären har absolut inget gjorts för att förhindra det heller, heter ju som ett öppet paket att kunna sko sig från. Kommunal mark säljs för en krona, bliver i nästa andetag en privat… Men folket sägs de som ”de” bestämmer vilja betala för att komma in….
Är det verkligen så, tror ja inte för ett ögonblick.
Nej, säg stopp, gör om, gr rätt.
Låtom oss, inte bliva födkrokar som kommunala medel till dem som gör en orätt och svindlar…

Har inte någon gång trott att det blir någon verksamhet. Det kostar enormt mycket att bygga upp en produktionslina

Kommentarsfunktionen är stängd