Nyheter

Ny skjutning i Värnamo?

Nyheter En ny skjutning ska ha ägt rum i Värnamo. Denna gången på Doktorsgatan.

Vid förra skjutningen fanns polisens insatsstyrka på plats och bevakade akuten på Värnamo Sjukhus. Om de medvekrade vid polisens insats i gårkväll på Doktorsgatan är oklart. Arkivfoto

Enligt uppgifter till Värnamo.Nu ska det strax före midnatt ha hörts flera skott som ska ha avlossats inne på Doktorsområdet.
Fler vittnet ska ha larmat polisen. Även taxiförare som befann sig i området ska ha hört skotten larmat både polisen och sina kollegor.

En av polisbilarna befann sig vid denna tiden i Forsheda. När larmet kom så vände den och körde i hög fart och med påslagna blåljus till Doktorsgatan.
Flera polisbilar cirkulerade efter händelsen på området, Även personer från Securitas fanns i området, bland annat vid en av infarterna till Värnamo.

Det är oklart om polisen har gjort något gripande i samband med händelsen. Under torsdagen skickade polisen upp en helikopter som upprepade gånger flög över det aktuella området. Enligt polisens presstalesperson handlade flygningen om ett rutinuppdrag.
– Helikoptern flyger över området för att fotografera.
– Jag vet inte om det är för att ha bilderna till någon karta, berättade polisens presstalesperson i Linköping.

Arkivfoto: Peter Magnusson

Taggar

2 reaktioner på Ny skjutning i Värnamo?

Om du är smart Anders så tipsar du polisen så kan de bedöma om personen i fråga är intressant eller ej. Hjälp till om du kan.

De är väl solklart vem som är inblandad?
Jag har namn på personen om ni inte lägger ihop 1+1

Kommentarsfunktionen är stängd