Nyheter

Ny skadegörelse av valplakat

Nyheter Det har varit en trist följetong genom årets valrörelse: Att valplakat vandaliseras. Nu har det hänt igen vid infarten till Vandalorum.

  [1/3]

  [2/3]

  [3/3]

Med en vecka kvar till val så går valrörelsen in i slutspurten. Vi har flera gånger under den senaste tiden rapporterat om vandaliserade valplakat. Nu har det hänt igen. Denna gång vid infarten till Vandalorum där alla partier ska ha blivit utsatta.

Foto: Tero och Anette Hedin Väisänen

Taggar

Dela


4 reaktioner på Ny skadegörelse av valplakat

Är väl bra med plakaten, men för det första är det dags att även politikerna moderniserar sig och börjar jobba mer digitalt i stället för ”klisterafficher” på en träskiva längs vägen som alla ändå bara stör sig på (oavsett parti). Vid digitaliseringen slutperioden vi inte bara trasiga valaffischer liggandes i dikena var fjärde år utan och minska risken att de eventuellt kommer ut på vägarna och förstör de fordon som kör på våra vägar.
Ta bort alla pappersformat till marknadsföring! Störs lika mycket på plakaten längs vägarna och all reklam i brevlådan.
Dags för politiker att modernisera sig till de årtiondet vi faktiskt lever i.
Självklart ska även alla få ha yttrandefrihet men reklamen måste moderniseras.
Tack för mig👍

Det gör kanske inte så jättemycket att någon rivit ner dessa. Inget av budskapen går ändå att läsa. Hade man använt större text på skyltarna så man sett vad som står på dem, då är det en sak. Som det är nu så behöver man stanna bilen, kliva ur och ställa sig 2 meter från skylten för att kunna läsa budskapet.

Det händer varje år.

Tycker det är en bättre idé att skippa valplakaten, de behövs ändå inte när alla vet vilka partier som finns och vad de står för.

Tror det bara är Vänsterpartiet som inte satt upp några plakat i år.

Kommentarsfunktionen är stängd