Nyheter

Ny butik efter Åhléns

Nyheter Från kläder och parfymer till mat och frukt.

Ghaidan Zhouri arbetar i butiken Ishbeliai, där Åhléns tidigare fanns.

Åhléns före detta lokaler i Värnamo har genomgått en hel del förändringar sedan Åhléns flyttade från Värnamo. Numera är det Ghaidan Zhouri som rumsterar i butiken Ishbelia – i en del av lokalerna.
Zhouri kommer från Anderstorp och är nöjd med etableringen i Värnamo.

– Det har gått riktigt bra. Vi har haft mycket kunder här, berättar han.

Sortimentet är inriktat på framför allt mat och frukt från Mellanöstern.

Hans butik upptar bara en liten del av av golvytan som Åhléns hade. Fortfarande finns det alltså gott om utrymme i fastigheten. Återstår att se vad nästa etablering blir.

Taggar

4 reaktioner på Ny butik efter Åhléns

Bra att du kom underfund med att det är väldigt onyttigt ! Och som tur är så finns de ingen bacon i butiken. Så nästa gång kan du ju göra dig rolig på någon annans bekostnad än denna mannen som öppnar ett företag i Sverige och staten får in mer skattepengar.

Vad ska du med onyttig mat till?

David Stenholtz, specialistläkare i onkologi vid Västmanlands sjukhus, varnar för tre matgrupper som är extra bannlysta i kampen mot elakartade tumörsjukdomar, nämligen charkvaror, rött kött och mejeriprodukter.

Han utmålar en frukost- och LCHF-favorit som den värsta boven i dramat:

– Ett livsmedel som man aldrig någonsin ska äta om man vill hålla sig frisk är knaperstekt bacon. Det är rökt, extrasaltat och rikt på mättat fett, samt innehåller nitrosoämnen, hormoner, glykotoxiner, miljögifter och endotoxiner. Sedan steker man det väldigt hårt, så att det bildas maximalt med heterocykliska aminer och polyaromatiska kolväten. Att äta bacon är att jämställa med att röka, säger han till Hälsoliv.

Kommentarsfunktionen är stängd