Nyheter

Ny affärsidé i Värnamo

Nyheter Hemkörning av mat och andra varor har ju blivit populärt så här i corona-tider men hemkörning – och hämtning – av pulverlackerade produkter är nog något som de flesta inte har hört talas om tidigare.

Lacklinan  [1/9]

Företagets vd Peter Grahnqvist  [2/9]

Nytt gods  [3/9]

Upphängning  [4/9]

Pulverlackering  [5/9]

Pulverlackering  [6/9]

Pulverlackering  [7/9]

Medarbetare  [8/9]

Chauffören redo  [9/9]

Värnamoföretaget Garantell har nu startat ett dotterbolag Smartlack i Värnamo AB – som sägs vara en smartare typ av pulverlackeringsföretag

– Pulverlackering kan tyckas vara en traditionell bransch där inte mycket skiljer det ena företaget från det andra, men Garantell i Värnamo fortsätter att tänka utanför boxen. Varför ska kunden behöva hämta och lämna sitt gods själv, eller anlita en tredje part som gör det?
– Allra snabbast och smidigast går det ju om leverantören av tjänsten också hämtar och lämnar godset hos kund. Då uppstår inga onödiga väntetider och pulverlackeraren tar helhetsansvar för produkterna hela vägen, säger man från företaget i ett pressmeddelande.

Den här lösningen finns inte sedan tidigare i regionen och passar kanske extra bra så här i coronatider när man vill begränsa sina sociala kontakter så mycket som möjligt. Här är bara en part inblandad hela vägen.

Taggar

Dela