Nyheter

Narkotikabrott, stölder…

Narkotikabrott, stölder…

Nyheter Från de senaste polishändelserna: Brott mot knivlagen, bedrägeri.

..

Försvunnen kom åter. En 16-åring som är familjehemsplacerad i Värnamo anmäldes försvunnen. Man misstänkt inget brott och senare kom 16-åringen tillbaka.
Hade kniv i skolan. En elev i 15-årsåldern hade en kniv med sig på en skola i Värnamo och polis tillkallades. Kniven togs i beslag och föräldrarna kontaktades. En anmälan om brott mot knivlagen är upprättad.
Inbrott i kiosk. Bredaryds IK drabbades mellan 21–22 september av att någon hade brutit sig in i kiosken på Rocknevallen och stulit läsk och godis till ett okänt värde.
Narkotikapåverkad hade stulen cykel. En 40-årig Rydaholmsman anträffades i går eftermiddag i Värnamo i misstänkt narkotikapåverkat tillstånd. Polisen noterade även att han hade en cykel som stals från tågstationen tidigare i år, en damcykel värd 5 000 kronor.
Nytt sätt att lura folk. En Värnamobo har polisanmält ett som det verkar ganska nytt sätt att bli lurad på. Värnamobon fick erbjudande om att låna en telefon mot att endast betala fraktkostnaden på 43 kronor. Någon telefon kom aldrig och från Värnamobons konto hade det dragits 498 kronor.