Nyheter

Narkotikabrott, rattfylleri och inbrottsförsök

Nyheter Polisen i Värnamo grep på fredagen en duo som var narkotikapåverkade

Det var vid 19.00-tiden som en bil stoppades på Egnahemsvägen i Värnamo. Föraren fick lämna prover och är nu misstänkt för narkotikabrott eget bruk samt drograttfylleri. I bilen fanns också en kamrat till föraren som också uppvisade tydliga tecken på att vara påverkad av droger. Även han är nu misstänkt för detta brott.

På lördagseftermiddagen vid 16.52 försökte två personer göra ett inbrott på Växjövägen. Tjuvarna skrämdes och försvann springande  från platsen. När polisen kom till platsen kunde de spåra upp och gripa två personer. Den ene mannen är född 1995 och hans kumpan är åtta år äldre.

På söndagskvällen stoppades en bil i Värnamo som framfördes av en kvinna född 1980. Polisen misstänkte att kvinnan körde drogpåverkad. Hon fick lämna prover och är nu misstänkt för drograttfylleri.

Håkansson parfymeri på Storgatsbacken i Värnamo har åter haft inbrott. Det är andra gången på kort tid som butiken drabba. Polisen ska under dagen höra vittnen till händelsen. Det är i nuläget oklart vad som stulits från butiken.

Arkivfoto

Taggar

Dela