Nyheter

Nämndordförande om investeringsplanen: ”En puckel”

Nyheter De kommande årens investeringsplan diskuterades på teknik- och fritidsnämndens senaste sammanträde.

– Det vi kan konstatera är att det blir tufft. Investeringsplanen är alldeles för tjock men vi måste prioritera. Vi har sagt att vi ska försöka ha en tioårsplan för investeringarna. Nu tar vi en puckel de kommande åren men sedan måste vi ner till en rimlig nivå, säger teknik- och fritidsnämndens ordförande Gottlieb Granberg (M).  Arkivbild: David Alin

Kommunledningsförvaltningen har begärt att få in alla nämnders förslag på investeringsbudget för 2024 samt investeringsplan för åren 2025-2028 senast den 28 mars. Teknik- och fritidsförvaltningen har gett en första information till teknik- och fritidsnämnden vid sammanträdet 14 februari och informerade nämnden vid sammanträdet i tisdags. Nämnden godkände informationen.

– Det vi kan konstatera är att det blir tufft. Investeringsplanen är alldeles för tjock men vi måste prioritera. Vi har sagt att vi ska försöka ha en tioårsplan för investeringarna. Nu tar vi en puckel de kommande åren men sedan måste vi ner till en rimlig nivå, säger teknik- och fritidsnämndens ordförande Gottlieb Granberg (M). 

Taggar

Dela


3 reaktioner på Nämndordförande om investeringsplanen: ”En puckel”

Viadukten är en oönskad fossil. Lägg inga skattepengar på att ersätta den!

ollo, där kan du nog vara tämligen säker på svaret: nedprioritera. För du tror väl inte att arenabygget på mossen sätts på undantag?

Kommentarsfunktionen är stängd