Nyheter

Mötesplatser för seniorer på tre orter

Nyheter Från mitten av september startar Värnamo kommun mötesplatser för seniorer i Forsheda, Rydaholm och Värnamo. Syftet är att bidra till social gemenskap, fysisk aktivitet och goda matvanor för seniorer.

Från mitten av september startar Värnamo kommun mötesplatser för seniorer i Forsheda, Rydaholm och Värnamo. Syftet är att bidra till social gemenskap, fysisk aktivitet och goda matvanor för seniorer. Bild: Pixabay

– Vi bjuder in till föreläsningar, underhållning, bingo, bokcirklar och mycket annat. Vi har gjort ett program, men vi hoppas att de som kommer till mötesplatserna också vill vara med och utforma innehållet, säger Lisbeth Skoogh och Ros-Marie Klasson, ansvariga för mötesplatserna.

Den som vill kan komma till mötesplatsen för att ta en kopp kaffe, sitta och prata en stund och umgås med andra. Det blir invigning den 16, 17 respektive 21 september. Invigningarna anpassas så att deltagarna ska känna sig trygga trots den pågående covid 19-pandemin. Kommunen följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer.

Vi informerar om tankarna med mötesplatserna och bjuder på kaffe med tilltugg. Känn dig varmt välkommen!, säger Lisbeth Skoogh.

De tre mötesplatserna invigs i följande ordning:

16 september – Mötesplats Expo, Expovägen Värnamo 

17 september – Mötesplats Forsheda, Forshedagården 

21 september – Mötesplats Rydaholm, Lindgården

Taggar

Dela