Nyheter

Moderaterna startar företagarråd

Moderaterna startar företagarråd

Nyheter Moderatpolitiker i Värnamo kommun ska tillsammans med företagare i regionen skapa ett bättre företagsklimat lokalt, regionalt och nationellt.

Företagarrådet i Värnamo kommun startar efter att moderaternas partistyrelse tog beslut om i mars 2016 att starta företagarråd i hela landet.

Företagsrådet ska ledas av Roland Johansson, Maria Nyström, Michael Andersson och Gottlieb Granberg.

– Företagare i Värnamo kommun är välkomna att ingå i det nystartade företagarrådet. Syftet är att ta fram vassare förslag och reformer som svarar upp mot de faktiska problem svenska företag i dag upplever. Nätverkens arbete ska bidra till politikutveckling, noteras i ett pressmeddelande.

Målet är att förbättra och förenkla vardagen för företagare i Värnmo kommun. Men även direkt övergripande påverka och förbättra företagarklimatet i hela Sverige. Stora som små företag ingår i företagarrådets nätverk.

– Inbjudan om att ingå i företagarrådet har gått ut till flera företagare i kommunen. Vi har som mål att komma igång med diskussioner under december, då vi också får besök av ansvarig riksdagsledamot Jörgen Warborn. Han är en av fyra ansvariga i det Moderata företagarrådet på riksnivå.

Taggar

Dela