Nyheter

Misstänkt skottlossning och grov misshandel i Forsheda

Nyheter I Forsheda har det eventuellt förekommit skottlossning i kväll.

Dessutom en grov misshandel

Polis och ambulans har larmats och befinner sig nu på platsen. Skottlossningen ska ha skett på Fållavägen. Upprinnelsen ska ha varit ett bråk mellan en man och en kvinna. Boende i området hörde i samband med detta flera skott. Efter att polisen kommit till plats så söker de nu av området med polishundar. Det finns i nuläget inga uppgifter om att någon ska ha skadats.

Senare bekräftar polisen att de påträffat  en skadad person på platsen. Skadorna ska ha kommit från en misshandel.

Vakthavande polisbefäl vill dock inte kommentera om det förekommit skottlossning eller ej.

– Vi håller på att utreda händelsen nu och jag tänker inte kommentera det mer just nu, säger vakthavande polisbefäl.

I ett pressmeddelande heter det senare:

– En man har blivit misshandlad, tillvägagångssättet är sådant att gärningen betecknas som grov. Ingen person har frihetsberövats. Mannen avförd till sjukhus med ambulans, ej livshotande skadad. I ärendet har det talats om att allmänheten hört smällar som av skottlossning. Utredningen har inte kunnat påvisa ursprunget av dessa ljud. Uppgiften om skottlossning har inte kunnat styrkas av utredningen. Polisen lämnar därför uppgifterna om dessa ljud därhän tillsvidare och de bedöms sakna relevans för det anmälda brottet.

Vakthavande polisbefäl Bo Kellerth berättade vid 11-tiden under söndagen att man ännu inte lyckats få fram någon information om eventuell skottlossning.

Senare har det framkommit att det är tre personer som är misstänkta för misshandel.