Nyheter

Misstänkt langning hos utsatta för mordbrand

Misstänkt langning hos utsatta för mordbrand

Nyheter Försöket till brand på Doktorsområdet i Värnamo skedde mot boende som nu är misstänkta för brott mot alkohollagen.

I lägenheten fann polisen vid husrannsakan kring 70 plattor med öl och cider som man misstänker var avsedda för försäljning.

Enligt polisen var det tre personer i lägenheten och de är misstänkta för brott mot alkohollagen.

Den äldste i lägenheten är knappt 50 år, de andra två kring 35 respektive 25. En av dem är skriven på adressen och de andra två verkar vara inneboende. Någon av dem är sedan tidigare känd av polisen.

– Det är klart att med så många flak öl och cider misstänker man ju att det var avsett för langning, säger Göran Magnusson vid polisen till Värnamo.nu.

Varför försöket till mordbrand skedde vid just den här lägenheten är oklart. Än har ingen misstänkt för mordbranden gripits.

Fotnot: Vår text i går kväll om branden: 
SOS larmade klockan 22.19 om försök till mordbrand i ett flerfamiljshus på Lärlingsgatan på Doktorsområdet i Värnamo.Räddningsstyrka från Värnamo, ambulans och polis åkte fram till platsen. Vid räddningstjänstens framkomst var det rökigt på plats och man fick ventilera. Två lägenhetsdörrar var svedda men inget pågående brand. Ingen person behövde följa med ambulansen. Polisen har påbörjat en utredning om mordbrand.

Arkivbild

Taggar

Dela


2 reaktioner på Misstänkt langning hos utsatta för mordbrand

Detta är helt galet med tanke på att det bor barn i huset. Sen att personer angriper oskyldiga människor som bor i huset genom nån form av vätska mot den som man var ute efter är helt sjukt. Detta kunde slutat illa i med det är ett trähus… Men så blir det när de inte får något straff utan släpps ett par timmar senare. Detta är inte sista gången något sådant händer i Värnamo. De borde sitta bakom lås och bom länge. Polisen vet vilka som håller på men kan inget göra på grund av regeringen som styr. Det måste ske krafttag annars kommer man inte att ha nån kontroll i framtiden.

Nu måst nog polisiära arbeten ropa: Allo hemliga armen i kapp…

När vanligt folk fattar galoppen, har de i Polisiära sammanhang släppt ut hästarna på bete…?

Int undra på att samhället haltar och grovt därtill.

Kommentarsfunktionen är stängd