Nyheter

Misshandel och narkotikabrott

Nyheter Polisen fick i går rycka ut för att avbryta en misshandel på Pilargårdsgatan i Värnamo.

Det visade sig att det var en kvinna, född 1991 som get sig på och misshandlar en några år äldre man.

Eftersom det förekom ett tillhygge vid misshandeln så betraktas ärendet som grov misshandel.

Ingen person ska ha behövt uppsöka sjukhuset efter händelsen. När polisen kom till platsen så spärrades brottsplatsen av medan man säkrade spår efter misshandeln. Kvinnan greps och sitter fortfarande kvar i polisens förvar.

Vid 21.00-tiden på lördagen inkom det en polisanmälan om skadegörelse i Rydaholm. Några ungdomar hade då setts förstöra ett antal lampor i samhället. Några av dessa var varningslampor vid järnvägen.

Vid två tillfällen i helgen har polisen fått ta om hand om personer i Bredaryd. I det första fallet handlar det om en kvinna som upptäcktes på Rocknevägen. Detta inträffade vid 20.50 och det var en kvinna som uppvisade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. En man född 1987 stoppades av polisen i centrala Bredaryd. Mannen fick följa med polisen till Värnamo för blodprov. Han är misstänkt för rattfylleri och han har också fått sitt körkort omhändertaget.

I Apladalen på lördagskvällen hotade en man och en kvinna en man i 20-årsåldern. Duon greps på platsen och fick följa med polisen för förhör. De släpptes dagen efter.

Arkivfoto

 

Taggar

Dela