Nyheter

Mia blir hotellchef på Toftaholm

Nyheter Maria ”Mia” Berglund byter offentlig mot privat sektor och blir hotellchef på Toftaholms herrgård.

Maria ”Mia” Berglund byter offentlig mot privat sektor och blir hotellchef på Toftaholms herrgård.

Maria ”Mia” Berglund arbetar för närvarande som enhetschef på destinationsenheten på Värnamo kommun. Men i november väntar nya utmaningar, när hon tar sig sin nya roll som hotellchef på Toftaholms herrgård. Nyheten offentliggjordes i samband med Ljungby Business Arena och Värnamo Näringslivs gemensamma frukostmöte på herrgården.

– Det känns oerhört spännande att få den här chansen. Här på Toftaholm finns en otrolig fantastisk natur, bra boende och god mat. Jag har världens bästa jobb i dag i Värnamo, men blev det här var en helt ny möjlighet. Som person är jag nyfiken och utåtriktad och kände allt mer att det här hade varit en superkul chans. Jag ser fram emot att få skruva till det hela lite extra och göra Toftaholms herrgård till en ännu bättre familjeupplevelse, säger Mia Berglund. 

Du arbetar på Värnamo kommun och har tidigare erfarenheter från Ljungby kommun. Vad tar du med dig för erfarenheter in i din nya tjänst?

– I både Värnamo och Ljungby har jag arbetat med destinationerna. På samma sätt blir det att arbeta med platsen. Jag tar även med mig mina kunskaper av hur kommun och region fungerar, hur vi arbetar med utveckling och hur det kan appliceras på näringslivet. 

Taggar

Dela