Nyheter

Medborgare kräver krafttag mot nedskräpning: ”Ser inte bra ut”

Nyheter Bristande sophantering utanför Stenas återvinningscentral vid Vitarör får medborgare att se rött. Nu vädjar de till kommunen om krafttag.

  [1/5]

  [2/5]

  [3/5]

  [4/5]

  [5/5]

Pappkartonger och platspåsar som slängs vind för våg rakt på marken. Frigolit och papper slängt i diket. Det är vad som möter besökarna utanför Stena Recyclings återvinningscentral på Lundbyvägen i Värnamo .

Kommunen måste följa upp Stenas bristande hantering av återvinnings material, det är bedrövligt att se!”, skriver en kommuninvånare som har skickat in en synpunkt till samhällsbyggnadsförvaltningen.

Tycker att det inte borde beviljas fortsatt verksamhet där då det ofta ser ut så där. Har fått till svar förut att de har kontinuerlig städning men det märks inte. Tycker de ansvariga borde åka dit och ta en titt”, skriver en medborgare.

Niclas Svärd på Stena Recycling säger till tidningen att bolaget kommer att vidta åtgärder.

Det ser absolut inte bra ut. Vi kommer att sätta in extra resurser för att förhindra att detta upprepas, säger Niclas Svärd. 

Taggar

Dela


4 reaktioner på Medborgare kräver krafttag mot nedskräpning: ”Ser inte bra ut”

Hur tänkte du nu ”Miljövän”?

Flytta Stena till Bredasten kan jag absolut hålla med om, är väl en helt perfekt placering med närhet till både E4 och 27:an!
Men att bygga bostäder på Stenas nuvarande mark är väl helt uppåt väggarna! Hela Lundbyvägen är ju ett industriområde med ganska stor expansion. Ska man bygga bostäder där bör väl de flesta verksamheter flyttas för att det ska vara attraktivt

Håller med, om Bredasten. Förfärligt. Ingen rolig syn för vår stad. Och ingen bra reklam till turisterna. Har varit så i flera år.

Det är behov av städning i alla vägdiken och i synnerhet vid Bredasten.

Kommentarsfunktionen är stängd