Nyheter

Martin Svensson ny vd på Finnvedsbostäder

Nyheter Styrelsen har utsett Martin Svensson till ny vd för Finnvedsbostäder AB. Efter drygt fem år på posten som vd lämnar Stanley Guldmyr uppdraget för att gå i pension. Martin tillträder som VD i början av januari 2023.  

Stanley Guldmyr lämnar över vd-posten i Finnvedsbostäder till Martin Svensson. Pressbild

– Vi gläder oss åt att välkomna Martin och ser fram emot att han med sin erfarenhet från fastighetsbranschen kommer att bidra till en positiv utveckling av bolaget. Styrelsen vill samtidigt tacka Stanley för hans engagemang och insatser under tiden på Finnvedsbostäder, säger Lars Lejon, styrelseordförande för Finnvedsbostäder i ett pressmeddelande.

Martin Svensson har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från Nivika Fastigheter AB där han varit uthyrningschef, och dessförinnan verksam som kommersiell uthyrare på Corallen/Nyfosa samt som affärsområdeschef på Lundbergs Fastigheter i Jönköping.

– Jag är glad över att ha fått förtroendet att leda ett bolag som Finnvedsbostäder och ser verkligen fram emot att verka för bolagets fortsatta utveckling tillsammans med medarbetarna, säger Martin Svensson i ett uttalande.

Taggar

Dela