Nyheter

Mängder av narkotikabrott i Värnamo

Nyheter Upphittad narkotika, drograttfylla eller olovlig körning. Några av ärendena som polisen får handskas med varje vecka.

Polisen i Värnamo tog hand om flera personer som kört bil drogpåverkade

I onsdags vid 17.48 fick polisen in ett larm från Sveavägen. En privatperson hade då gjort ett fynd som intresserade polisen.
Man misstänker nämligen att hittegodset var en mindre mängd narkotika.

På torsdagen greps en kvinna av polisen i centrala Värnamo. Kvinnan, som är född 1987 hade då ertappats med att snatta. När polisen undersökte saken närmare upptäcktes att kvinnan varit inne i tre olika butiker i Värnamo och stulit varor. Kvinnan greps, men släpptes efter förhör.
Vid 15-tiden stoppade kvinnan en kvinna från Gislaved som befann sig på Rydgatan i Värnamo. Kvinnan var i sådant skick att polisen misstänkte att kvinnan använt narkotika. Hon fick följa med med polisen för provtagning och är misstänkt för narkotikabrott, eget bruk.

Strax efter klockan 19.00 stoppades en bil på riksväg 27, i höjd med Voxtorp. Föraren, en man född 1987, är nu misstänkt för drograttfylleri och brott mot narkotikalagen, eget bruk.

Klockan 20.00 stoppades en bil på Milstensvägen i Bor.
Föraren, en man född 00 fick följa med polisen för kroppsbesiktning. Han är misstänkt för drograttfylleri. Mannen var ej hemmahörande i trakten.

Slutligen var det en bilist om körde på Bangårdsgatan på torsdagskvällen. Något gick fel och bilen hamnade i trädgården på en fastighet. Både föraren och passageraren var från Jönköpingstrakten och polisen misstänker att felnavigeringen med bilen hade men narkotikabruk att göra.

Arkivfoto: Peter Magnusson

Taggar