Nyheter

Många viltolyckor

Många viltolyckor

Nyheter Under kvällen, natten och morgonen har det inträffat ett antal viltolyckor runt om i kommunen.

Vid femtiden i går eftermiddag kördes ett rådjur på i trakten av Bredaryd. Inga personskador, smärre fordonsskador och rådjuret dog på platsen. En kvart senare var det en viltolycka i närheten av Nydala. Det var återigen ett rådjur som var inblandat. Rådjuret skadades och det inleddes eftersök. Inga personskador men mindre skador på fordonet rapporterades.

Strax efter klockan 19.00 blev ett vildsvin påkört utanför Forsheda. Djuret skadades och det blev eftersök. Inga personskador rapporterades men bilen fick skador i fronten. Senare under kvällen kolliderade en bilist med ett vildsvin på Rödvivevägen i Värnamo. Inga personskador men smärre skador på bilen rapporterades. Vildsvinet skadades och man tillkallade eftersök. Vid halvelvatiden var det en olycka med ett vildsvin utanför Ohs. Eftersök drogs igång, inga personskador och oklart om skador på bilen.

Någon timma efter midnatt blev ett vildsvin påkört på E 4 i höjd med Värnamo. Vildsvinet avlivades på platsen. Inga personskador rapporterades men fordonet blev skadat vid olyckan. I morse blev en älg påkörd mellan Bredaryd och Anderstorp. Älgen dog på platsen, inga personskador men oklart om fordonsskador

 

Taggar

Dela