Nyheter

Många gripna för narkotikabrott

Många gripna för narkotikabrott

Nyheter Polisen har det senaste dygnet återigen gripit flera personer som är misstänka för narkotikabrott.

 

Vid 22.21 på onsdagskvällen greps en person på Storgatsbacken, efter att ha visat tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. Gripandet skedde i samband med att en kamrat till mannen och togs omhand och båda fick lämna prover.
I samma område greps i går en man i 60-års åldern. Även han visade symptom på att vara narkotikapåverkad och fick följa med för provtagning. Mannen är nu misstänkt för narkotikabrott, eget bruk.

Vid 20-tiden på kvällen omhändertogs en man i 20-årsåldern av polisen. Mannen fick följa med och lämna prover, sedan han visat tecken på narkotikapåverkan.

En man i 25-års åldern från Smålandsstenar blev stoppad när han kom körande på 151:an. Mannen visade sig vara drogpåverkad och han saknade dessutom körkort.

En annan förare i samma ålder uppmärksammades när han kom körande på Lasarettsgatan. Polisen uppmärksammade detta och stannade bilen. Då visade det sig att föraren också var påverkad av narkotika.

Klockan 23.12 greps en man på Storgatsbacken, misstänkt för att ha använt narkotika. Det var andra gången på ett dygn som han greps för samma sak.

Sista ärendet handlar inte om narkotika utan alkohol. En man i 75-års åldern blev i går vid 18.25 stoppad av polis när han kom körande på Halmstadsvägen. Mannen blåste positivt och fick följa med för provtagning. Där visade testet att mannen hade 0.07 promille. Han klarade dig altså med 3 hundradelar från gränsen för rattonykterhet som går vid 0,1 promille. Den föraren är nog glad i dag att han klarade sig med en varning.