Nyheter

Många avåkningar i halkan

Nyheter Det är på sina håll mycket halt i kväll och det kommer rapporter om en rad olyckor som en bussolycka vid Flanaden i  Värnamo.

Flera andra avåkningar noteras och en lastbilsbrand på E4 vid Vaggeryd. E4:an norr om Värnamo är spårig och man måste ta det försiktigt i trafiken. Småvägar och gator är närmast livsfarliga att färdas på. En uppmaning är att stanna hemma om man verkligen inte har mycket brådskande ärenden.

Det finns ingen uppgift om några personskador vid olyckorna.

Foto: Victor Bäck

Taggar

Dela


6 reaktioner på Många avåkningar i halkan

Det är aldrig kommunens fel att det sitter en idiot bakom ratten.
Föraren är alltid ansvarig för att anpassa farten efter väglaget.
🤔🤔 /🎅

Är inte alls förvånad. Så som de flesta busschaufförerna kör: Hög fart mot övergångsställen där de, kanske, stannar i sista sekund. För det mesta inte. Kör ut rakt framför en på vägen och kör överlag för fort.
Det finns de som sköter sig, men de är i klar minoritet. De andra borde köra radiobil på tivoli istället

Ni som klankar ner på hastighet, saltning med mera var helt klart inte ute när vädret det slog om igår!
Det blev totalt glashalt på oerhört kort tid och fanns inga möjligheter att förebygga detta! Skulle förflytta oss i julfirandet och gjorde ett försök till detta men fick helt enkelt tänka om. Fanns inga möjligheter att ta sig fram på mindre vägar och inne i stan.
Ni som bara sitter och tar varje chans att spy galla och klaga på olika myndighetsinstanser är bara sorgliga individer och måste ha ett fantastiskt tråkigt liv!

Kommunen var inte ut med salt I tid. När det varnas för regn gäller det att salta innan regnet kommer och sedan fylla på i den takt som det späds ut.

Tur att det inte gick så fort där i alla fall, med tanke på att det är gångfartsområde.

Den bussen har nog inte hållitgång hastighet som det råder på den sträckan vid tillfället.

Kommentarsfunktionen är stängd