Nyheter

M satsar på idérik vårkampanj

Nyheter I helgen drog Moderaterna i Värnamo kommun igång sin vårkampanj ”100 idéer för Värnamo kommun”.

I helgen drog Moderaterna i Värnamo kommun igång kampanjen "100 idéer för Värnamo kommun". Arkivfoto.

– Vanligtvis brukar vi träffa medborgarna i kommunen på gator och torg för att få in tankar, idéer och synpunkter men pandemin gör att vi får tänka om säger föreningens ordförande Tobias Pettersson. Vi arbetar varje dag med att utveckla Värnamo kommun och vill gärna veta mer om vad medborgarna tycker. Det kan handla om bostadsområdet, vägen till arbetet, skolan, omsorgen eller kommunen som helhet.

Vårkampanjen består av två centrala delar: utdelning av kort till 10 000 hushåll i kommunen samt en kampanjhemsida där man kan lämna in sina idéer.

– Vi har som mål att få in minst 100 idéer från medborgarna. Redan nu har det inkommit flera förslag, säger Tobias.

Under helgen påbörjade partiets medlemmar utdelningen av kampanjkort i postlådor runt om i hela kommunen.

– Själv var jag tillsammans med partikollegan Agnes Johansson ute och lappade lådor i Hånger, Dannäs och Tånnö med omnejd. Som politiker måste man jobba för att förtjäna väljarnas förtroende, både politiskt och praktiskt, säger Tobias.

Under helgen delades cirka 4 000 kort ut av medlemmar på olika platser i kommunen.

– Givetvis hoppas vi även på att ännu fler ska vilja bli medlemmar i partiet och bidra till vårt arbete för en ännu bättre kommun, region och ett bättre Sverige, avslutar Tobias.

Källa: Pressmeddelande från Moderaterna i Värnamo kommun

Taggar

2 reaktioner på M satsar på idérik vårkampanj

De lär ändå bara sluta med att de fortsätter sin politik med att bygga bort alla grönområden och jordbruksmark. Samtidigt som de helt glömmer bort samhällena utanför Värnamo.

Skippa reklambladen, det handlar om att värna om våra barns framtida miljö, och oftast hamnar bladen i soporna om de inte flyger runt på gatorna…
Så bespara oss kommuninvånare från det.
Verkar vara så att både skola och omsorgen så väl kan kallas misslyckad politik, de vi skola värna om, de äldre, de fick ju dra av pinnen först, det vill säga, döden i vitögat sina se. De som hela samhället skola värna om, skitsnack…
Ska man tänka här nu, samhällsekonomiskt eller…
De finns ju en vilja från dem som styr och ställer, antingen kan de göra många fel och inte ta hem skutan, eller göra många dumma fel och inte ens få hem något.
För si så, har det nog alltid varit…
Att kapitalet styr och ställer till och med de dumbommarna till slut som tror sig slåss vid maktens korrupta korridorer eller stiger bort innan sanning ges.
Sinom sin tid, först verkar det klia, sen svider det, när sanningen strular sig upp te ytan.
Man kan inte från vissa sanningar köpa sig bort, inte ens som korrupt.
När döen tittar in i var och ens vitöga…
Lev väl och gör rätt!!!

Kommentarsfunktionen är stängd