Nyheter

Lokaltidning satsar på webb-tv – skildrar livet på Ässet

Nyheter Värnamo.nu gör en ny satsning på webb-tv. I olika reportageserier får tittarna följa vardagslivet. Först ut blir Ica Nära Ässet i Forsheda. Texten uppdaterad

Butikschefen Henrik Grahn och tidningens reporter David Alin ser fram emot den nya satsningen.  [1/4]

Webb-tv-serien "Livet på Ässet" skildrar butikspersonalens vardag, på samma sätt som Kanal 5 skildrar Gekåspersonalens vardag i succéprogrammet "Ullared".  [2/4]

Turbo-Elin sköter kassan med finess!  [3/4]

Köttkungen Mathias ser till att det är ordning och reda på charkavdelningen!  [4/4]

”Livet på Ässet”. Det är namnet på Värnamo.nu:s första reportageserie i webb-tv-form. En dag i veckan det närmaste kvartalet får tittarna följa vardagshjältar som köttkungen Mathias, oljeshejken Peter, Turbo-Elin, Glada Monika, Semester-Marijanka, VIÄRLive-Henrik, Blomster-Sara, Klippkungen Fabbe och det kommande nyförvärvet i deras vardag i Ica-butiken i Forsheda. 

– Vi blev otroligt glada när David kom med den här förfrågan. För oss handlar det om att skildra vår vardag som är full med minnesvärda ögonblick. Här finns allt: stammisarna som kommer in och ger en ett leende på läpparna, galna upptåg från oss i personalen, fantastiska erbjudanden, ett otroligt engagemang och för att inte tala om alla paket som kommer från hela världen. Det finns något för alla här. Vi ser med glädje fram emot att få visa upp vår verksamhet och inte minst att solen ALLTID skiner i Forsheda, säger butikschefen Henrik Grahn. 

– Vi ser att det som lockar läsarna i dag är det rörliga mediet. Det har ett stort genomslag. Jag brukar säga att Värnamo.nu står för närodlad journalistik, att vi är där läsarna är. Jag har under min tid på tidningen sett hur Ica Nära Ässet med sina satsningar på onlinebokningar av alla dess slag, deras kreativitet och marknadsföring samlar människor och sprider glädje i livet. Det här är engagemang när det är som bäst och jag ser med stor glädje fram emot att få skildra vardagen i butiken, säger reportern David Alin. 

Texten uppdaterad; Detta var ett aprilskämt

Taggar

Dela


2 reaktioner på Lokaltidning satsar på webb-tv – skildrar livet på Ässet

Kommentarsfunktionen är stängd