Nyheter

Ljungbybo fikade i Värnamo – vann en miljon på Triss

Nyheter Ett besök på City Gross i Värnamo slutade med jubel för en kvinna från Ljungby. Till fikat skrapade hon en Trisslott och vann en miljon kronor.

Ett besök på City Gross i Värnamo slutade med jubel för en kvinna från Ljungby. Till fikat skrapade hon en Trisslott och vann en miljon kronor. Bild: Pressbild

Fikastunden på City Gross i Värnamo är något som Ljungbybon sent kommer att glömma. Kvinnan satte sig för en paus i matbutikens café och passade då på att köpa en Triss premiumlott, en lott som tagits fram för att fira Triss 35-årsjubileum och innehöll extra många miljonvinster. Då hon skrapade lotten till kaffet fick hon till sin förvåning se att beloppet 1 000 000 förekom tre gånger.

– Jag blev chockad! Då gick jag direkt för att prata med tjejen i kassan för att förstå vad som hänt. Det är fortfarande svårt att smälta det, berättar vinnaren till Svenska Spel.

Även om miljonvinsten inte riktigt hunnit sjunka in så hade kvinnan bestämt att hela hennes familj ska få glädje av vinsten.

– Jag ska överraska barnen så småningom. En del av pengarna ska gå till en resa med familjen nästa sommar, fortsätter kvinnan från Ljungby.

Vinsten sätter en ny nål på Svenska Spel Turs karta över miljonvinster.

– Det är första gången i år som vi får uppmärksamma Ljungby i dessa sammanhang! Ser vi till hela Kronobergs län är det miljonvinst nummer nio hittills i år, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe i ett pressmeddelande.

Taggar

Dela


1 reaktion på Ljungbybo fikade i Värnamo – vann en miljon på Triss

Antalet lotter som ger ett belopp på över 10 000 kronor är 122 stycken av 4 miljoner. Du har alltså personligen en chans att vinna mer än det beloppet på 0,00031 procent. För att konkretisera denna statistik kan man säga att det krävs att du köper 32 876 lotter för att hitta en sådan lott.

Kommentarsfunktionen är stängd