Nyheter

Lena ny president för Lions Värnamo

Nyheter Det skrevs historia vid Lions Värnamos verksamhetsavslutning för arbetsåret 1 juli 23 till 24 i samband med sommarsamkvämet på Solgården utanför Bor. Då valdes Lena Magnusson som president och ledare för klubbens verksamhet fram till juli 2026.

Lena Magnusson skriver historia som första kvinnliga president i Lions Värnamo.

Lena, som även var klubbens första kvinna som mottog en Melvin Jones-utmärkelse, den högsta inom Lions, blir nu även historisk inom Lions Värnamo som den första kvinnan på posten som president.

Lions Värnamo kunde också se tillbaka på ett mycket aktivt år med god intäkt, som gjort möjligt att bidraga med hjälp till många behövande.

Internationellt har klubben stöttat vid naturkatastrofer och hjälpt innevånare i Ukraina med kaminer. Nationellt bidragit bland annat till forskningen om barndiabetes.

Lokalt kunnat stötta och hjälpa enskilda i dess vardag och föreningar med barn och ungdomsverksamhet.

Det har också varit stort fokus på de äldre, speciellt boende på särskilda boenden där den så uppskattade aktiviteten Guldkant genomförts på kommunens nio olika boenden med grillning, musikunderhållning, tipspromenad och gemenskap utomhus under partytält. Denna aktivitet planeras även för att hållas i slutet augusti även i år och är ett samarbete med Norheds stiftelse.

Text och bild: Bengt Jonsson

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *