Nyheter

Lastbilschaufför från Värnamo vann 1,5 miljoner

Nyheter Vid lördagens Lotto vann en spelare i Värnamo drygt 1,5 miljoner kronor. Vinnaren visade sig vara en lastbilschaufför i 60-årsåldern som nu ska köpa ny bostad och resa för vinsten...

Med sju rätt på Lotto 2 kammade en spelare från Värnamo hem 1 570 269 kronor under lördagen. När Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör gratulerade var det en nöjd vinnare i andra änden av luren.

− Det här känns helt extremt! När jag först såg vinstsumman tänkte jag ”det är nog inte rätt”. Jag stängde ner appen och öppnade upp den igen, berättar vinnaren som är en lastbilschaufför i 60-årsåldern.

Det vinnande spelet bestod av fem rader Lotto med Joker till en kostnad av 40 kronor och var inlämnat i Svenska Spel Turs app. Raderna har följt med vinnaren under många år. De drygt 1,5 miljoner kronor som Värnamobon nu vunnit kommer hjälpa honom att förverkliga flera drömmar framöver.

− Det blev en tidig födelsedagspresent för mig! Jag ska köpa en ny bostad och resa för vinsten, berättar vinnaren.

Vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe överlämnade gratulationerna till årets första Lottomiljonär från Småland.

− Vi har precis summerat 2023 då inte mindre än 14 smålänningar blev Lottomiljonärer. Det ska bli spännande att se vad det nya året bjuder på, säger vinnaren från Värnamo som vill vara anonym. 

Källa: Svenska spel

Taggar

Dela


1 reaktion på Lastbilschaufför från Värnamo vann 1,5 miljoner

Kommentarsfunktionen är stängd