Nyheter

Lämnar Brogatan efter 50 år

Nyheter Bsv har funnit på Brogatan i Värnamo under alla dess 50 år men inom kort flyttar man till en större fastighet.

Hit flyttar man  [1/6]

Johnny Grauengaard får snart nytt kontor  [2/6]

Brogatan  [3/6]

Nuvarande huset  [4/6]

Projekt  [5/6]

Åstadkommit mycket  [6/6]

Bsv arkitekter & ingenjörer ab startades 1969 av Kjell Thulin och en kompanjon. Första lokalen blev i en vindsvåning på Brogatan och man började som teknikkonsulter med specialkompetens inom betong- och stålkonstruktioner samt väg- och vattenanläggningar. Bland många byggen som Bsv var med om att rita märks ishallen i Skillingaryd där Kjell Thulin lade ned ett stort arbete.

Kjell gick ur tiden sommaren 2018 men vid samtal många gånger kom vi gärna in på ishallsbygget som han var mycket nöjd med och från Movalla i Skillingaryd var man mycket nöjd med samarbetet.

Vindsvåningen på Brogatan blev så småningom för liten och man byggde om ett befintligt bostadshus på Brogatan 24 till kontor  – allra längst österut på Brogatan där man finns än i dag. Snart går dock flyttlasset.
– Vi kommer att hyra två våningar av Nivika i Cupolen och vi räknar med att flytta i januari. Vi har vuxit ut de lokaler vi har, säger Johnny Grauengaard som är vd för Bsv.

I dag har man kontor på ett flertal platser med 92 anställda varav 30 finns i Värnamo.
– Vi har redan intressenter på vårt nuvarande hus, berättar Johnny,

Regionchef för Värnamo är Anna Carin Holm. Sedan 2014 är ägarkonstellationen Johnny Gruengaard, Mikael Rigert, Tom Ericsson och Mikael Andersson. Företaget omsätter drygt 90 miljoner kronor,

– Visst kan det känns lite svårt att lämna vår nuvarande lokal men vi får fortsatt fint läge och får nära till både gym och lunchserveringar, avrundar Johnny Grauengaard.

Taggar