Nyheter

Kvinnan avled

Nyheter Den kvinna i 70-årsåldern som igår blev påkörd av en buss vid norra övergången i Värnamo har avlidit

Arkivfoto; Bussen på bilden har ingenting med gårdagens olycka att göra.

Det var strax före klockan 13 i går som en kvinna i 70-årsåldern blev påkörd. Det var när kvinnan med sin cykel skulle passera övergångsstället vid Norra övergången i Värnamo som hon blev påkörd av en buss. Bussföraren är nu misstänkt för grov vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.

Hon fördes till sjukhus med allvarliga skador och på torsdagskvällen beskrevs hennes läge som kritiskt. Under fredagen avled kvinnan.

Anhöriga är underrättade. Polisen har beslagtagit bussen och cykeln för teknisk undersökning.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Kvinnan avled

ja dom som cyklar kan stanna upp vid övergångsställe o kolla av trafiken..finns många i denna stad som bara cyklar rakt ut eller så slänger dom upp en arm bara o cyklar rakt ut.

Försvarar inte det som hänt, tyvärr kostade det livet en oskyldig, och beklagar sorgen till de drabbade, jag är rätt mycket i trafiken eftersom jag är också yrkesförare och man ser mycke. Jag hoppas att alla invånare tar det lite lugnare så att det inte händer igen. Speciellt ungdomar som hoppar på vägar från ingenstans utan att tänka på konsekvenser Hur illa kan det gå. Ha inte för bråttom ute i trafiken olyckan händer lätt. Åter igen beklagar sorgen till de drabbade.
Ledsen yrkesförare.

Eller dom som cyklar och tror att dom äger hela
Världen. Bara cyklar rak ut framför utan att
Kolla sig för. Usch.

Busschaufförer kör som att de äger hela vägen. Har varit flera gånger nära på att bli påkörd och då ser de inte ens utan man får ögonkontakt med dem. Tycker att de borde börja söka bättre chaufförer – detta är inte okej

Kommentarsfunktionen är stängd