Nyheter

Kvinna anhållen för mordförsök

Nyheter Igår måndag klockan 17:27 larmades polisen till Pinnstolsgatan i Värnamo. En kvinna hade blivit misshandlad med ett tillhygge av en annan kvinna som sedan lämnade platsen. Uppdaterat.

Misshandeln inträffade utomhus. Den skadade kvinnan, som är i 30-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Hon hade skador efter ett vasst tillhygge och bedömdes vara allvarligt skadad.

Polisen hade misstankar om vem gärningspersonen var och sökte efter henne under kvällen. Klockan 23:05 under gårdagskvällen hämtades en misstänkt kvinna i 30-årsåldern in till förhör.

Hämtningen skedde i en bostad i ett mindre samhälle utanför Värnamo. Efter förhör anhölls kvinnan av åklagare och är på sannolika skäl misstänkt för försök till mord.

Uppdaterat: Enligt polisens pressinformation inträffade händelsen vid Pinnstolsgatan men vittnen till polisaktiviteterna säger till oss på Värnamo.nu att det i stället var vid Pumparegatan i anslutning till den så kallade Kuren. Vi har sökt kontakt med polis som dock inte har mer information att lämna än den lämnades strax före klockan 09.30.

Taggar

1 reaktion på Kvinna anhållen för mordförsök

Kuren är ju på gräsytan i korsningen mellan Pumparegatan och Pinnstolsgatan, så det kan ju kvitta vilket gatunamn man använder.

Kommentarsfunktionen är stängd