Nyheter

Kommunens It-satsning prisades på gala

Nyheter Värnamo kommun har fått ett fin pris för sin digitala satsning "Alla på banan".

Therese Thimberg IT-pedagpg och Mikael Stenström, projektledare IT på Campus Värnamo tog emot priset.

Ett projekt som har som syfte att höja den digitala kompetensnivån och på så sätt skapa en modern och attraktiv arbetsplats.
Satsningen har genomförts i samarbete mellan flera olika inom kommunen. Framförallt HR- , utvecklings- och IT-avdelning. Det bedrivs av Mikael Stenström, projektledare och Therese Thimberg, IT-pedagog på Campus Värnamo.

Tanken med guideportalen var att skapa en samlingsplats där kommunens ca 2800 anställda lätt kan hitta hjälp och stöd i sin vardag i exempelvis olika system. I portalen finns sökbara guider där man kan få svar på sina frågor. Där finns även ett urval av kompletta utbildningar med ett avslutande kunskapstest och allt detta är tillgänglig dygnet runt alla dagar!
– Portalen har fått ett positivt gensvar och efterfrågan för guider i fler system har ökat, säger Mikael Stenström, projektledare.

– Värnamo kommun har haft en väldigt snabb utväxling i sitt arbete med sin kunskapsplattform, vilket vi tycker är väldigt roligt! Priset för årets guide är instiftat av oss, men det är våra 200 kunder och 3300 systemanvändare som utser vinnaren, säger  Malin Lundqvist, VD InfoCaption.
Priset för ”Årets guide” delades ut den 4 oktober i samband med systemleverantören InfoCaptions User Forum i Göteborg!

Taggar

1 reaktion på Kommunens It-satsning prisades på gala

Kommentarsfunktionen är stängd