Nyheter

Kommunens medarbetare trivs

Nyheter Ett och annat smilband dras nog på bland de styrande politikerna i Värnamo kommun då resultatet av den senaste medarbetarundersökningen kommit. Den visar på stor nöjdhet bland de anställda i kommunen. Detta enligt ett pressmeddelande från Värnamo kommun.

Genrebild David Alin

Nio av tio medarbetare i Värnamo kommun tycker att jobbet känns meningsfullt. Åtta av tio anser att de lär nytt och utvecklas i sitt dagliga arbete.
– Det är glädjande att se att de åtgärder som har görs har lett till en ökad trivsel bland våra medarbetare, säger personalchefen Åsa Johansson i ett pressmeddelande.
– Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare, och för att uppnå detta är det viktigt att våra medarbetare trivs och känner sig nöjda med sitt arbete i kommunen.

Bland annat visar undersökningen att:

  • 91 procent tycker att jobbet känns meningsfullt
  • 81 procent anser att de lär nytt och utvecklas i sitt dagliga arbete
  • 76 procent ser fram emot att gå till jobbet
  • Organisationernas chefer visar uppskattning och förtroende och ger medarbetare förutsättningar att ta ansvar i sitt dagliga arbete. Medarbetare som tycker ledarskapet är bra är 81 procent.
Taggar

Dela


6 reaktioner på Kommunens medarbetare trivs

Är det ett skämt? Hur många /vilka grupper har svarat? Är det ännu en Kejsarens nya kläder undersökning? 1/4 kom tidigt. Ytterligare ett bevis på att statistik kan man tyda som en viss läser bibeln.

Hur många av kommunens medarbetare har svarat på enkäten.
Vore intressant att veta.

Självklart är det alltid oerhört viktigt att medarbetare trivs på sin arbetsplats… Jättekul att arbetsplatsen är omtyckt.
Hur är det med kundnöjdheten då? Hur känner kommuninvånarna att kommunen sköter sina åtagande och förvaltning av skatteintäkterna invånarna dagligen kämpar ihop?

Kommentarsfunktionen är stängd