Nyheter

Kommunalråden praktiserade på skolorna i Horda och Rydaholm


Nyheter Under torsdagen praktiserade de tre kommunalråden Tobias Pettersson (M), Mikael Karlsson (C) och Anetté Myrvold (S) på skolorna i Horda och Rydaholm. 

Under torsdagen praktiserade de tre kommunalråden Tobias Pettersson (M), Mikael Karlsson (C) och Anetté Myrvold (S) på skolorna i Horda och Rydaholm. Pressbild: Värnamo kommun

Dagen började med tre lektioner vardera på Horda skola följt av rastvakt och pedagogisk lunch. Efter lunchen gick resan vidare till Rydaholms skola. Under besöket i Rydaholm fick politikerna vara med vid ytterligare lektioner i allt ifrån SO till matte och idrott.

– Att besöka våra kommunala verksamheter är oerhört viktigt. Inte minst för att få en rättvis bild av den verksamhet som bedrivs inom ramen för Värnamo kommun. Att i detta fall få träffa alla engagerade elever och lärare som brinner för sitt arbete är fantastiskt, säger Tobias Pettersson (M) och fortsätter:

– Givetvis finns det utmaningar i verksamheterna men med en gemensam målbild och ett stort engagemang med tydligt fokus på kunskap, omtanke och utveckling driver man förändring med eleven i centrum. Vi hade en fantastisk dag och tar med oss tankar och synpunkter i vårt politiska arbete från både elever och personal.

Taggar

Dela