Nyheter

Kommunala granar saknas i Värnamo

Nyheter Frågan om kommunala granar engagerar och många säger sig sakna dessa

Vi ställde frågan ”det finns inga kommunala granar inför jul i Värnamo kommun, vad tycker du om det” tidigare i veckan. Vi fick in 465 svar och en majoritet, 291 personer (63%), var av åsikten att det var dålig stil och att kommunen kunde bjuda på det i juletid. En fjärdedel, 118 stycken (25%), är mera obekymrade och menar att det inte spelar någon roll – det blir julfirande i alla fall. Ett fåtal av de som svarade valde alternativet att det är tråkigt men bra att till exempel samhällsföreningar sköter det istället.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Kommunala granar saknas i Värnamo

Obetänksamt av kommunen, det enda vi egentligen har fritt under pandemin är att titta på omgivningen, utsmyckning etcetera, och till och med det berövas vi. Som om de inte sparat in nog på inställda evenemang som karneval, Värnamodagar, friveckolördag samt 100-årsfirandet… Fy!

När det är så mycket tråkigheter i världen med covid, klimatkris, gängkrig me mera kunde det väl vara trevligt med en riktig julgran som lyser upp. Framför allt för många äldre som tar sig en morgonpromenad eller för alla barnen.

Kommentarsfunktionen är stängd