Nyheter

Kaoset kring multiarenan: Alliansen bjuder in till presskonferens

Nyheter Att arbetet med multiarenan i Rydaholm har avbrutits har skapat ilska. Nu bjuder Alliansen in till presskonferens nästa vecka inför dess beslut om budgeten.

Pressbild

Beslutet var fattat i fullmäktige och material hade körts ut till platsen. Men sedan avbröts arbetet med multiarenan i Rydaholm och det skapade en mindre folkstorm. I en skrivelse publicerad här på Värnamo.nu sa S-gruppen i teknik- och fritidsnämnden bland annat så här:
– Man kan efter sex månades arbete i nämnden se en tydlig härskarteknik när det gäller undanhållande av information samt egna beslut tas utan politisk förankring.

Ordföranden i nämnden, Gottlieb Granberg (M), svarade:
– Jag hade önskat att någon i S-gruppen hade tagit reda på sanningen innan man lägger ut grova anklagelser i media.

Missnöjet har varit stort även bland lokalbefolkningen i Rydaholm som enligt vad som skrivs på sociala medier känner sig bortprioriterade och att det bara fokuseras på Värnamo i kommunen.

Nu bjuder Alliansen in till presskonferens imorgon måndag.
”Då det varit en del skriverier gällande aktivitetsytor i Rydaholm, så vill Alliansen i teknik-och fritidsnämnden inbjuda till presskonferens inför beslutet om vår budget”, skriver man.

Taggar

Dela


1 reaktion på Kaoset kring multiarenan: Alliansen bjuder in till presskonferens

Kommer presskonferensen vara i Rydaholm? Hur dags?
Redaktionen svarar: De har inte skickat någon annons till oss om detta utan det är endast en pressinformation. Alltså inget allmänt möte.

Kommentarsfunktionen är stängd