Nyheter

Johnnys önskan för 2016

Johnnys önskan för 2016

Nyheter Tvåa bland våra läsare att önska ett Gott Nytt 2016 är Johnny Grauengaard, en man som är inblandad i mycket i Värnamo.

Välkommen även du som läsare att skicka oss några rader och en bild så publicerar vi inom de närmaste dagarna. Skickas till redaktionen@vmo.nu.

Johnny berättar så här:

Jag är generellt positivist och tror att 2016 kommer bli ett bra år för mig och mina nära.
På bsv arkitekter & ingenjörer där jag jobbar som arkitekt har vi två nya kontor i Borås och Göteborg som vi ska utveckla det känns spännande och kittlande.

Jag ska även rita och utveckla projektet ”Barnfilmbyn” ett nytt barnfilmmuseum i Mariannelund med Astrid Lindgrens populära barnfilmfigurer, bland andra Pippi och Emil, häftigt!

Mina kompisar och jag har redan ett gäng spelningar inbokade med Coverbandet SAMPO och låtskrivandet till en ny CD med mig själv rullar på, så det bliver musik för hela slanten under 2016.

I Värnamo Företagareförening där jag är ordförande ska vi bland annat Jobba vidare med projektet ”Bänkarnas Stad”. Målet är att få till ett gäng konstnärligt utformade bänkar utmed Osuddenleden.

Jag är lyckligt lottat att ha en familj som stöttar mig i allt jag gör och hoppas att det blir ett bra år för dem med. Kärleken och hälsan är det viktigaste i livet.

Må 2016 bli ett toppen år för dig som läser detta inlägg.

Johnny Grauengaard

Taggar

Dela