Nyheter

Industrimässa tillbaka med full kraft

Nyheter Efter fyra års väntan slår Värnamo Industriexpo upp portarna den kommande veckan. Under två dagar bjuder 14 teknik- och maskinföretag in till öppet hus i sina lokaler med syftet att skapa relationer och visa upp den samlade kraft och kunskap som finns i regionen.

Efter fyra års väntan slår Värnamo Industriexpo upp portarna den kommande veckan. Pressbild: Värnamo Industriexpo

– Att regionen runt Värnamo rymmer många innovativa och framgångsrika företag är ingen nyhet men det är något att vårda. Den kraft och kunskap som vi som region besitter här är verkligen något unikt. Förra gången var evenemanget digitalt givet pandemin så i år ser vi extra fram emot att välkomna besökarna ut på företagen igen, säger Anki Hansson, vd på Värnamo Näringsliv i ett pressmeddelande.

Automation, mätutrustning, styrsystem, programvaror, skärande bearbetning, plåtbearbetning, plastbearbetning, matningsutrustning, maskinrenovering och begagnade maskiner. Listan kan göras lång på vad de 14 medverkande företagen inom teknik- och maskin erbjuder. De alla har öppet hus i sina lokaler och den som vill kan boka in sig i förväg om man önskar specialvisningar eller liknande.

Företagen som medverkar är:

Bromi Gruppen
Din Maskin
Dynamate
Edge Technology
Herber
Lenima
Machine Tool
LPV Verktygsmaskiner
Masentia
Mekana Maskin
Mititoyo
Norima
PLM Group
Ravema
Salvagnini

Taggar