Nyheter

IFK och kommunen samarbetar

Nyheter IFK Värnamo har gjort klart med ett nytt samarbetsavtal med Värnamo kommun.  

Kommunen fortsätter nämligen som huvudpartner till IFK Värnamo.

– Kommunstyrelsen i Värnamo tog under tisdagen beslutet att fortsätta vara en viktig pusselbit i den fortsatta utvecklingen av förenings bredd- och elitverksamhet, noterar man från IFK.

– IFK Värnamo har genom sina insatser i Superettan profilerat Värnamo nationellt, regionalt och lokalt på ett positivt sätt. Sponsringen av IFK Värnamo är en del i att Värnamo kommun vill vara en kommun som genom olika insatser visar att kommunen satsar på elitidrott, aktiv fritid och socialt engagemang, noterar Hans-Göran Johansson (C), kommunstyrelsens ordförande.

– Det är med stor tillfredsställelse jag konstaterar att Värnamo Kommun uppskattar att IFK Värnamo är en del av Svensk Elitfotboll och ser både massmedialt och sportsligt ett stort värde i att synas tillsammans med oss. Som förening ska vi vara en del i den helhet som driver en positiv utveckling för Värnamo kommun, säger Kaj Larsson, ordförande IFK Värnamo.

IFK Värnamo har en tydlig vision att vara en del av Svensk Elitfotboll inom så väl dam- som herrverksamheten där 50 % skall bestå av spelare från sin egna led eller vår närregion.

– Ideella och anställda inom föreningen står alla bakom detta och arbetar i enighet för att nå dit samtidigt som vi är ödmjuka inför uppgiften och de hinder som kan uppstå under vägen, påpekar Kaj Larsson.

Taggar

Dela