Nyheter

Höstfest med framtidsvisioner

Höstfest med framtidsvisioner

Nyheter Kristdemokraternas höstfest i Värnamo ägde rum i går kväll.

Som vanligt präglades den av trivsel och framtidstro. Festtalarna Christer Fjordevik och Camilla Rinaldo Miller uppehöll sig mycket kring Värnamos goda förutsättningar och utvecklingskapacitet.

Som vanligt vid den här allt mer mörknande och kylslagna tiden på året bjöd Kristdemokraternas partiavdelning i Värnamo kommun in till en ljus, varm och glad medlemsfest på Luddö källa i Värnamo. Målet var att ha så trevligt som möjligt.

Kristdemokraternas gruppledare Camilla Rinaldo Miller från Bredaryd och kommunfullmäktiges ordförande Christer Fjordevik från Värnamo summerade det första året efter valet och gav inspirerande inspel från värnamopolitiken som hur vill man utveckla Värnamo till år 2035? hur kan vi hjälpa människor på flykt? och varför har Värnamo framtiden för sig?

Camilla Rinaldo Miller beskrev sin vision för Värnamo år 2035 – en kommun med mänsklig tillväxt som präglas av Hållbarhet, Attraktivitet, Tillväxt och Trygghet. För att alla ska komma ihåg det tog hon på sig en HATT.

Christer Fjordevik talade engagerat om Värnamos tradition av lyckad integration. Han beskrev även mottagandet av ensamkommande och efterlyste fler gode män till dessa.

Naturligtvis betonade båda talarna den kommande höghastighetsjärnvägens betydelse för den fortsatta utvecklingen i Värnamo kommun.

Förutom detta hade festkommittén dukat upp ett dignande fikabord med allehanda kulinariska läckerheter. Festen innehöll även lotterier med hög vinstchans.

Christer Fjordevik och Camilla Rinaldo Miller talade dagsaktualiteter och politiska visioner för Värnamo när partiavdelningen firade höstfest. Foto: Håkan Johansson

Taggar

Dela