Nyheter

Hon blir ny förvaltningschef

Nyheter Carina Tenngart Ivarsson från Eslöv blir ny förvaltningschef för samhällsbyggnadsförvaltningen i Värnamo kommun från 1 februari.

Carina Tenngart Ivarsson. Foto: Pressbild

Carina är nu enhetschef på planavdelningen på Malmö stad. Tidigare har hon bland annat jobbat som stadsarkitekt i Älmhults kommun och som planchef i Ystads kommun.

Carina efterträder Conny Eskilson, som valt att inte ytterligare förlänga sitt förordnande som förvaltningschef. Conny fortsätter som förvaltningschef till och med 31 januari. Därefter återgår han till sin grundtjänst som kvalificerad utredare.

Källa: Värnamo kommun

Om kommentarer

Du som kommenterar tänk på det här:Inga påhopp tolereras på politiker, andra personer, föreningar, myndigheter eller andra. Inga svordomar eller antydningar till detta tillåts, då tas kommentaren bort med automatik. Rasism är självklart inte tillåtet.

Vi vill gärna att ni använder ert riktiga namn eller har ett återkommande alias. Ibland tvingas vi ta bort kommentarsmöjligheten på grund av att våra regler inte följs.

Blir det ingen bättring så kommer vi att förändra möjligheten att kommentera.

TAGGAR
Taggar

2 reaktioner på Hon blir ny förvaltningschef

Det finns inslag här som är intressanta, bland annat att hon verkar komma från ett småföretagarsammanhang. Det kan båda gott för kommunens utveckling.

Stor geografisk spridning på före detta arbetsgivare och ingen koppling till Värnamo. Låter på förhand inte långsiktigt bra för en verksamhet som är viktig för Värnamos utveckling.

Kommentarsfunktionen är stängd