Nyheter

Här är planerna för marknadsåret 2021

Nyheter Tjejkväll under valborgsveckan och hälsolördag med WSK-lopp. Här är den preliminära kalendern för marknadsåret 2021.

Såhär ser den preliminära evenemangskalendern för 2021 ut.

Under Värnamo handels halvårsmöte presenterades den preliminära kalendern för marknadsdagarna 2021. Ett år som inelds med marsmötet i slutet av mars.

–  Hittills har vi spikat allt fram till marsmötet. Enligt vår planering arrangeras en hälsolördag första lördagen i maj med ett wsk-lopp. Det blir inget kvartsmaraton, men ett helt nytt lopp. Förhoppningsvis arrangeras slåttalördag vecka 31, vilket innebär sista semesterveckan för de flesta, säger centrumledaren Anders Wallin.

I mitten på valborgsveckan arrangeras en tjejkväll. Efter votering avgjordes att tjejkvällen anordnas onsdagen den 28 april. Karnevalen arrangeras enligt planer den 22 maj, under nye projektledaren Josefine Gunnarssons ledning. Hur det blir med Värnamodagarna återstår att se.

– Jag har försökt få tag i Ola Hansson, men har inte fått kontakt med honom, säger Anders Wallin.

Nästa lördag, den 24 oktober, arrangeras friveckolördag. Det blir en utökad torghandelsdag med ett 20-tal knallar på Flanaden och Storgatan.

– Hamburgeriet kommer att sälja mat och troligtvis blir det loppis på Storgatsbacken. Det känns som att det blir en bra dag överlag, hälsar Anders Wallin.

Taggar