Nyheter

Hackat på Näringslivets frukostmöte

Nyheter Texten uppdateras: I dag på morgonen föll Värnamo Näringsliv sitt traditionella frukostmöte på Vandalorum.

Filip Karlsson, Johnny Graungaard och Ulf Annvik hälsade frukostgästerna välkomna  [1/6]

Morgonpigga företagare.  [2/6]

Öveer 100 personer kom, trots att Närringslivsföreningens hemsida är hackad.  [3/6]

Deltagarna fick bland annat information om Värnamo Industriexpo 2019  [4/6]

Torbjörn Egerhag och Jörgen Fredson berättade om Värnamo industriexpo 2019.  [5/6]

  [6/6]

Som vanligt arrangeras frukostmöte mellan Värnamo Näringslivsförening, Företagarna och VFF. Den här gången var arrangörerna inför mötet lite oroliga. Antalet föranmälda deltagare var nämligen ovanligt få.

Men det fanns en förklaring till detta.

– Vi har fått veta att vår hemsida blivit hackad, folk har haft svårt att anmäla sin, berättar Ulf Annvik, vd på Värnamo Näringsliv. Men nu visade det sig att ryktet om frukostmötet hade spridit sig bra ändå. När det var dags att hugga in på frukosten så fanns det nämligen en bra bit över 100 personer vid frukostbordet.

De fick bland annat lyssna till när Torbjörn Egerhag och Jörgen Fredson marknadsförde Värnamo industriexpo 2019.

– Värnamo är centrum för maskinhandeln i norden, var duons budskap bland annat.  Expon som arrangeras 15-16 maj är ett samarbete mellan 13 olika företag i Värnamo, som bland annat arbetar med maskintillverkning. Intresset historiskt sett har varit väldigt stort. Företag från stora delar av landet brukar komma för att se vad Värnamoföretagen har att erbjuda.

Kommunens företagslots, Mikael Karlsson berättade också om hur kommunen arbetat med att förbättra sig när det gäller servicen till kommuninvånarna.

– Vi har gjort stora framsteg sedan vi öppna det nya kundcentrumet. – Men vi, det vill säga kommunen kan bli ännu bättre sa Karlsson.

 

 

Taggar