Nyheter

Fyra fall av covid-19

Fyra fall av covid-19

Nyheter Fyra medarbetare på Värnamo kommuns personalavdelning har konstaterats med covid-19.

– Det första fallet konstaterades i början av veckan. Några som var hemma med symptom testades. I tisdags fick vi fall nummer två och igår fick vi positiva testsvar från ytterligare två, säger Ulf Svensson, kommundirektör på Värnamo kommun.

Fyra av 18 personer på personalavdelningen har hittills konstaterats med covid-19 och kommunen väntar på ytterligare testsvar. Med anledning av det inträffade arbetar avdelningspersonalen hemifrån.

– Igår kontaktade vi regionens smittskyddsenhet och de rekommenderade alla på personalavdelningen att jobba hemifrån. Det finns ingen personal på avdelningen för att inte riskera någon ytterligare smittspridning, säger Ulf Svensson.

I kommunhuset har rekommendationer gått ut om att minimera besök, att inte ta in externa besökare i samtalsrum och möteslokaler, att hålla digitala möten i största möjliga mån, att hålla avstånd och noggrannhet med handhygien.

– Vi stämmer av varje dag, så att ingen ytterligare smitta konstateras, säger Ulf Svensson.

 

 

Taggar

Dela


1 reaktion på Fyra fall av covid-19

Covid-19 eller ej…

Hemarbete- med allt vad det innebär…

I dessa covid-19, corona- tider…

Int undra på att VIRUS slår till och det rejält…

Både i papper och i det digitala forumet…

När det flyttas än hit och än dit…

Så hur skyddas allt?

Genom vaccin, så breddas platserna till kommande generationer…eller, så var det la, vi skulle ju skona dem samhället har skördat alla redan…eller…

Kommentarsfunktionen är stängd