Nyheter

Frukostmöte hos Vandalorum

Nyheter Oscarsgalan i all ära. På dagens frukostmöte gavs det en hel del information om den kommande Näringslivsgalan som ska arrangeras i Värnamo den 20 april.

Osanna Akca berättade om stipendiet på 25 000 kronor som Crenova delar ut till ett UF-företag på Näringslivsgalan.  [1/9]

Över 100 personer deltog i frukostmötet i Vandalorum.  [2/9]

Som vanligt välbesökt på frukostmötet.  [3/9]

En gång i månaden arrangeras frukostmötet.  [4/9]

Kulturchefen Ulf Annvik berättade om kommande galafirande. Och om att biblioteket öppnar i dag.  [5/9]

Johnny Graungaard och Ulf Annvik  [6/9]

Roar Hansen, 52 år, och IFK Värnamo nye tränare.  [7/9]

Samuel Karlsson, marknadsansvarig för IFK Värnamo berättade bland annat om en ny app, som gör att besökarna kan folja matchen live, på plats och dessutom se repriser.  [8/9]

Stig Brunskog bertättade om åkeriföretaget Brunskog AB. Inom 3-5 år kommer vi ha lastbilar som drivs med el, spådde han.  [9/9]

Som vanligt när Värnamo Näringslivsbolag, VVF och Företagarna tillsammans arrangerar frukostmöten i Vandalorum är uppslutningen stor.

Ett 100-tal deltagare fick i dag information med lite extra galaglans.

Frukostvärdarna Ulf Annvik och Johnny Grauengaard började med att hälsa kulturchefen Lars Alkner fram till mikrofonen. En lätt stressad kulturchef påminde om att det nya biblioteket öppnar i dag. Men framför allt pushade han för det kommande Oscarsfirandet, med anledning av The Square.

– Biografen i Värnamo är den enda biografen i Sverige som sänder direkt från Oscarsutdelningen, berättade han.

Utan att säga det rakt så antydde han att det gäller att vara en pigg nattmänniska om man ska kunna följa galan på plats i Värnamo.

• IFK på plats*
På plats är också något av ett ledord, när det gäller IFK Värnamo.

Klubbens marknadschef Samuel Karlsson berättade om en ny app, som alla  lag i Allsvenskan och Superettan kommer att använda sig av när säsongen.
– Det är en app där användarna kan beställa biljetter till alla matcher. Dessutom kan man se händelser i repris, direkt efter att de hänt, sa han.

Nye tränare Roar Hansen gjorde en presentation av hur det nya laget kommer att se ut. Dessutom lovade han att IFK Värnamo kommer att spela en offensiv fotboll när säsongen bärjar.
– Så nu hoppas jag att alla reser sig från tv-soffan och kommer ner till Finnvedsvallen för att se matcherna på plats, sa han.

• Gala
Klädseln, påpekade han är valfri. Frack eller pyjamas, båda delar kan fungera på galan
Oscarsgalan i Gummifabriken börjar nämligen strax före midnatt och håller på till framåt 06.00 på måndagsmorgonen.

I skuggan av Oscarsgalan väntar en annan stor gala i Värnamo. Det är den 20 april som Värnamo Näringslivsgala kommer att arrangeras.

Ulf Annvik presenterade också vilket liveband som ska spela på galan.
– Det blir Soul Company, som av många anses vara Sveriges bästa ”liveband”, förklarade Annvik.

Taggar