Nyheter

Förundersökning fortsätter

Nyheter Ännu finns det ingen misstänkt för lördagens skottlossning mot en bil på Ringvägen Förundersökningsledaren Pia Paldanius vädjar till allmänheten om information som kan lösa fallet.

Under lördagskvällen inträffade en skottlossning mot en bil på Ringvägen i Värnamo. Under veckan har förundersökningen fortsatt med dörrknackning och förhör, men ännu finns ingen misstänkt.

– Vi håller på att lägga pusslet om vad som har hänt och vi har en del upplysningar vi ska jobba vidare mot. Men vi skulle uppskatta om det är någon som läser det här och vet att de inte har pratat med oss, att vi är intresserade att prata med personen ifråga, säger Pia Paldanius, förundersökningsledare vid polisen i Värnamo.

Läs mer om skottlossningen här.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Förundersökning fortsätter

Min kompis har hittat tomhylsor på den plats polisen har varit på konstigt att dom lämnar dom.

Oavsett vem eller vilka som sköt så kan man vara 100 procent säker på att dessa vid ett eventuellt gripande kommer att som det heter ”vara kända av polisen sedan tidigare”!
Vissa påstår att strängare straff inte hjälper. Sanningen är dock att den/dem som sitter bakom lås och bom inte kan begå några nya brott!

Kommentarsfunktionen är stängd