Nyheter

Förstörde skidspår vid Borgen

Nyheter Polisen fick på morgonen en anmälan om att några med bilar kört överskidspår vid friluftsområdet Borgen i Värnamo.

Enligt samtal till polisen vid tiotiden anmäldes att det var flera bilar som hade kört över de fint preparerade spåren. Den som ringde in berättade att det var Epa-bilar som körts.

Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse.

Taggar

6 reaktioner på Förstörde skidspår vid Borgen

Förbjud dessa fordon att vistas på vägar med hastighetsbegränsning över 40 kilometer i timmen så löser sig problemet självt.

Förbjuda dem på vägar över 40 kilometer i timmen… Men detta kan du väl verkligen inte mena. Jag var nyss och på väg att beställa en strypt styrenhet till familjesuven för att A-registrera skrotet så det får leva vidare några år till som lämplig stadsbil för ungarna att köra till skolan med.

Ingen av mina ungar har körkort och kommer inte att behöva det, i stan är det ju 40-gräns så mopedkort räcker bra. Det är bättre att åka tvåtons bil än moped om man kör på någon, betydlig säkrare. Sedan alla dessa lättnader som a-registrering medför: Inga avgaskrav med löjliga katalysatorer och ljuddämpare, inget krav på vinterdäck eller bilbälte. Är man ensam på vägen åker man så fort man vill med bara ett knapptryck.
Helt oansvarig förälder

Hm, den bästa metoden för att förhindra skadegörelse igen, är att ta dem i örat och de får spåra upp nya spår för egen maskin.
Lite svett skadar inte!
Kan de trycka foten på gaspedal så kan de göra om och göra rätt också.
Böter och botlapp gör ingen nytta, när det är ungdomsbus, såvida inte deras vårdnadshavare kört, då gäller ju full botlapp på det.
Hur svårt kan det vara…

Dessa a-traktorsförare: De begriper nog inte hur många de förstör för. Tråkigt mot dem som kör a-traktor och sköter sig.

Kommentarsfunktionen är stängd