Nyheter

Förslaget: Skapa en mötesplats för ungdomar

Nyheter – Kommunen lägger en miljard på att rusta upp Gummifabriken i stället för att se till att ungdomar har en mötesplats, som till exempel ett ungdomscafé. Det menar en kommuninvånare som föreslår en kommunal satsning på en mötesplats för ungdomar i Värnamo.

I ett medborgarinitiativ föreslår en kommuninvånare en kommunal satsning på en mötesplats för ungdomar i Värnamo. Bilder: David Alin/Press 

Läs förslaget i något redigerat skick i sin helhet nedan:

I dag har unga i Värnamo endast Navet vid Vråen att gå till om man vill roa sig och ha en utekväll, vilket inte är lika centralt och folk dras inte dit lika mycket. Annars så finns det inte någon annanstans att gå. Kommunen lägger en miljard på att rusta upp Gummifabriken i stället för att se till att ungdomar har en mötesplats, som till exempel ett ungdomscafé. Ungdomar har ingenstans att tillbringa tid med varandra förutom i hemmen. Kommunen bör satsa på ungdomsmötesplats här i Värnamo.


Förslaget ligger uppe för omröstning fram till och med den 13 maj. I skrivande stund har 23 personer ställt sig bakom initiativet.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Förslaget: Skapa en mötesplats för ungdomar

Kanonförslag. Inte bara för Värnamo utan för kransorterna också. Om nu barn och ungdomar får kosta något förstås.

Ytterområdena behöver nog det mer. Finns inget för dem. I Rydaholm har de en kväll i veckan. Satsa på ytterområdet. Bor, Gällaryd, Tånnö, Horda, Rydaholm.

Detta var ett bra förslag 👏👏👏👏. Hoppas att det kommer igenom 🙏🏻🙏🏻.
Ungdomar behöver det.

Kommentarsfunktionen är stängd