Nyheter

Förslaget: Skapa en hundrastgård i Bor

Nyheter – Bor är ett aktivt samhälle med många hundägare, men samhället saknar en riktig hundrastgård. Det vill en kommuninvånare se en ändring på och vänder sig nu till kommunen med en önskan.

– Bor är ett aktivt samhälle med många hundägare, men samhället saknar en riktig hundrastgård. Det vill en kommuninvånare se en ändring på och vänder sig nu till kommunen med en önskan. Arkivbild: Peter Magnusson

Läs medborgarinitiativet i något redigerat skick nedan:

Jag önskar en hundrastgård till området vid multiarenan i Bor. Bor är ett aktivt samhälle med många hundägare, det som saknas är en hundpark där det finns möjlighet att kunna träna och umgås med andra hundar. Ytan finns redan så det är bara att sätta upp nät och grind.

Förslaget ligger uppe för omröstning fram till och med den 21 mars. I skrivande stund har 127 personer gett klartecken till kommuninvånarens önskan, vilket innebär att frågan blir ett politiskt ärende framöver.

Taggar

Dela


1 reaktion på Förslaget: Skapa en hundrastgård i Bor

Hundägare i Bor bör lära sig att ta upp skiten efter sina hundar först. Vissa har inte ens med sig påsar när de rasta dem. Visa respekt för andra, så äckligt att trampa på och få på skorna eller få skit på hjulen på barnvagnar.

Kommentarsfunktionen är stängd