Nyheter

Föreslår lekfull satsning

Nyheter För att sysselsätta mindre barn och minska lekandet på skateparkens yta föreslår en Värnamobo att kommunen bygger en lekplats i Åbroparken.

En Värnamobo föreslår att kommunen bygger en lekplats i anslutning till skateparken i Åbroparken. Bilder: Arkivbild/Pressbild. Montage: David Alin

Värnamo kommuns satsning på en skatepark i Åbroparken i Värnamo har varit mycket lyckad. Nu vill en Värnamobo att kommunen tar det hela ett steg längre. I ett medborgarinititiativ föreslår personen att kommunen bygger en lekplats för mindre barn i anslutning till skateparken.

”Som förälder till skateåkare med småsyskon så önskar jag en lekplats/lekyta i Åbroparken nära skateparken. Detta för att sysselsätta de mindre barnen när de äldre åker och minska lekande på skateparkens åkyta. Förslagsvis utan sand för att inte sprida sand i parken och på betongen”, skriver förslagslämnaren.

Förslaget ligger uppe för omröstning fram till och med den 18 juli. I skrivande stund har tre personer ställt sig bakom initiativet.

Taggar

Dela


1 reaktion på Föreslår lekfull satsning

Men sluta gnäll , du måste du väl förstå att stadskärnan är bättre att satsa på! Styret i kommunen är ju inte dumma, ni är ju bara en kostnad i glesbygden. Nej, importera mer mat och satsa alla resurser på stan så blir det bra.

Kommentarsfunktionen är stängd